Dugnaden på badehuset  lørdag 21. Mai 2016

Dugnaden på badehuset lørdag 21. Mai 2016

Publisert av Sven Erik Johansson den 27.05.16. Oppdatert 23.05.17.

Takk til alle for et fantastisk oppmøte på dugnaden lørdag. Det må ha vært tidenes beste fremmøte med 49 ivrige badehus besittere og velmedlemmer. Fredag ble det også gjort en innsats av fire ivrige sjeler med vask og grønnsåpeimpregnering av det nye dekket på badehuset.

Vi hadde en ambisiøs liste over oppgaver som skulle utføres, som å sette ut bøyer og badestiger,  tette skjøter på takrennene som dryper vann og badeflåten skulle sjøsettes .

Vi har også  et vedtak fra generalforsamlingen om å organisere akterfortøyningene på moloplassene på en ny måte. Derved skulle viren og de gamle fundamentene fjernes. Wiren ble fjernet, fundamentene står for tur når vi får inn tyngre utstyr til hjelp og moringer skulle støpes. 30 sekker ferdigbetong ga oss 25 nye moringer.

Det ble også gjort en fremragende innsats i å feie ren moloen og opplagsplassen for uten strandsonen og stien fra Liaveien og ned til bukta. Det har bare blitt så utrolig fint. Rydding og rensk av gammelt utstyr, løv og annet skrot resulterte i behov for en container som ble bestilt på mandag så nå kan vi glede oss over et fint anlegg i sommer. Moringene skal sjøsettes, og til det må vi organisere en ekstra dugnad med det første. Innkalling kommer litt senere.

 Styret minner om at alle båter på opplagsplassen skal være fjernet til St. Hans.

Revidert liste over moloplasser blir satt opp på gjerdet  ved porten til badehuset. Noen vil se at de har rykket frem en plass eller flere mot dypere vann

 God sommer til alle i Hellvikskog,

 Styret Hellvikskog vel