Flott gjennomført vårdugnad på badehuset – 2018

Flott gjennomført vårdugnad på badehuset – 2018

Publisert av Terje Kveen den 03.05.18. Oppdatert 22.06.21.


Lørdag 28 april var det igjen tid for den årlige dugnaden på badehuset. Det var lagt opp til et ambisiøst program med mange (nødvendige) oppgaver som må gjøres for å bevare og oppgradere badehuset og tilliggende område.

Resten av badets vestside som ikke ble malt på høstdugnaden grunnet mye regnvær, ble gjort ferdig onsdag 25 av en entusiastisk gjeng. Før det ble det nye tredekket igjen vasket og impregnert med grønnsåpe. Rester etter tagging eller om det var uforsiktig bruk av tegnestifter ble fjernet.

Østveggen var nå klargjort for montering av nye takrenner, og takket være noen profesjonelle medlemmer ble rennene ferdig montert.


Vestsiden ble malt på lørdag. Det gjenstår bare å male de grønne karmene. Nummere på de malte badehusdørene er overmalt, men badehuskomiteen vil sørge for at de blir bli malt opp igjen med sjablong i nærmeste fremtid. Det er derfor ingen grunn til bekymring eller forsøk på å male selv!


Bøyer og badeflåten er også på plass, så nå kan sommeren og badesesongen gjerne komme.  

Før grillene ble tent sto også feiing og rydding av opplagsplass, molo og stien fra Liaveien på programmet. Dusjen er foreløpig ikke montert, det ble gjort en feil ved demontering i høst som krever litt ekstra innsats før den er klar til bruk.


42 velmedlemmer stilte til dugnaden på lørdag, og med forberedelser ble det lagt ned ca 150 dugnadstimer, det tilsvarer omtrent 4 normale arbeidsuker. Imponerende.


Badehussjefene og styret i vellet takker alle for en kjempefin innsats! 

Til dere det ikke passet for denne gangen; det er mulighet for å komme sterkt tilbake til høsten.

GOD SOMMER!